Mircea Rednic a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Arad


Mircea Rednic a suferit un infarct și a fost operat de urgență pe cord, în cursul zilei de miercuri.

Antrenorul Mircea Rednic, în vârstă de 61 de ani, a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Acesta a avut probleme și în timpul meciului cu FCSB, câștigat de echipa lui, UTA, cu 2-1, dar și în următoarele zile, potrivit Playsport.

Rednic a luat hotărârea să efectueze un control de specialitate, iar medicii i-au spus că trebuie operat de urgență, ceea ce s-a și întâmplat în cursul zilei de miercuri.

Mulțumim lui Dumnezeu că Mircea e bine. Am discutat cu el în urma cu câteva minute. Intervenția a avut loc în jurul prânzului.

Totul a început în prima repriză cu FCSB, iar la pauză s-a simțit rău. Începuse să aibă dureri în piept. Și-a mai revenit, iar victoria l-a făcut să treacă pentru moment peste aceste probleme. Dar, apoi s-a simțit din nou rău și a făcut un infarct. Acum, i s-a montat un stent. Am vorbit cu el după operație și mi-a spus că în două săptămâni vrea să treacă din nou la treabă.

De echipă se vor ocupa secunzii săi”, a declarat conducătorul de la UTA, Alexandru Meszar, pentru ProSport.

Intervenția chirurgicală a avut loc miercuri, în jurul prânzului, la un spital din Arad.

UTA a câștigat meciul cu FCSB, scor 2-1, iar trăirile pe banca tehnică au fost intense.

UTA a transmis un comunicat de presă: ”Multă sănătate, Mircea Rednic!

În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi (n.r. miercuri), în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, se arată în comunicatul remis de UTA.

Comentarii Facebook