Tensiune înaintea derby-ului U Cluj – CFR Cluj din Cupă, din cauza biletelor. Balaj: „Am rămas repetent”


Universitatea Cluj speră să profite de suportul fanilor pentru a obține o victorie de răsunet cu CFR, joi, în Cupa României.

În acest moment, ambele echipei au câte o victorie în grupă. U Cluj a învins-o pe CSA Steaua în primul meci cu scorul de 3-1. CSA, la rândul ei, se pregătește de duelul cu Rapid.

Universitatea Cluj și CFR nu se află în relații foarte bune la nivel administrativ. Pentru duelul din Cupa României, echipa lui Mandorlini a cerut un număr mai mare de bilete pentru a satisface cerințele galeriei, însă s-a lovit de refuzul gazdelor.

„Nu am mai cerut. Am făcut acea solicitare, care a fost refuzată. Noi doar în deplasare jucăm. Pe Cluj Arena, da. Nu am mai făcut o solicitare pentru fanii noștri. A fost refuzată acea solicitare în care am cerut la inelul superior.

Și de ce să mai insist? Plus că eu am zis că nu mă mai implic. Eu am refuzat, am rămas corigent, să spun așa, chiar repetent în acest capitol. Am eșuat în încercarea mea de a rezolva acest mini-conflict”, a precizat Cristian Balaj.

În campionat, CFR Cluj este echipa mai puternică. Formația lui Mandorlini este pe locul 2, la un singur punct în spatele liderului FCSB.

„Nu aș vrea să-l fac mai mare decât este. Și am spus că nu mă mai preocupă acest subiect. O să avem galerie conform regulamentului. Solicitarea a fost doar să obținem ceea ce scrie în regulament. 5% din capacitatea stadionului cred că înseamnă cam o mie de bilete”, a mai spus Cristian Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, despre derbiul Clujului, pentru FANATIK.RO, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

Comentarii Facebook