Peluza Vișinie, pregătită să se comporte exemplar la derby-ul Clujului: „Avem ca principal scop SUSȚINEREA ECHIPEI noastre și nu jignirea adversarului!”


Peluza Vișinie a lansat un mesaj de pace pentru derbiul din Cupa României între „U” Cluj și CFR care se va disputa în această seară pe Cluj Arena. Comunitatea suporterilor echipei CFR 1907 Cluj spune că nu intenționează să lase în urmă distrugeri, scopul fiind susținerea echipei din Gruia și nu jignirea adversarilor.

„În vederea unei organizări cât mai bune și a realizării unui spectacol cât mai reușit, aducem la cunoștință câteva reguli esențiale pentru suporterii prezenți în galeria noastră la meciul de mâine:

1. Atât pe drumul spre Cluj Arena, cât mai ales pe timpul partidei, SE AȘTEAPTĂ SEMNALUL LIDERILOR GALERIEI înainte de a cânta ceva. NU cântă nimeni de capul lui fără a primi un semnal din partea acestora!

2. Mergem pe Cluj Arena având ca principal scop SUSȚINEREA ECHIPEI noastre și nu jignirea adversarului!

3. Nimeni nu rupe scaune în mod intenționat și nu produce alte daune materiale. Există riscul interdicției și al sancționării clubului!

4. La plecare, totul rămâne curat în urma noastră. Gunoaiele se strâng și se aruncă în saci sau la coșurile din stadion!

5. Recomandăm celor care vin pe cont propriu să ajungă din timp la stadion pentru a evita formarea cozilor la intrare!

6. Dress code: în negru și cu eșarfă/fular. Cei care au steaguri sunt încurajați să le aducă”, au transmis cei de la Peluza Vișinie. 

Universitatea Cluj speră să profite de suportul fanilor pentru a obține o victorie de răsunet cu CFR, joi, în Cupa României. În acest moment, ambele echipei au câte o victorie în grupă. U Cluj a învins-o pe CSA Steaua în primul meci cu scorul de 3-1. CSA, la rândul ei, se pregătește de duelul cu Rapid.

Comentarii Facebook