Miercuri 24 Aprilie

Teja e foarte afectat că a pierdut cu Dinamo. Ce a declarat la final?

 

Mihai Teja a spus că s-a săturat de emoții pe final de campionat. El a adăugat că este dezamăgit că echipa lui a pierdut cu Dinamo. 

 

Îmi pare rău că am pierdut, mă doare foarte mult că am pierdut acasă, în faţa suporterilor. Am încercat, sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor, dar am greşit foarte mult, ne-am bătut singuri. Am făcut greşeli individuale, care ne-au costat. Eu cred că era mai echitabil un rezultat de egalitate, Dinamo a avut doar trei sau patru ocazii", a declarat Teja la LookTv.

 

Băieţii au căzut din punct de vedere psihic, am încercat să îi remontez la pauză, dar atât am putut azi. Arătăm frumos, avem costume, pantofi, pantaloni, dar ne interesează punctele. Degeaba arătăm bine, dar nu avem puncte. Ne-am săturat de emoţiile finalului de campionat şi voiam mai mult de la acest început. Încă o dată spun, ne-am bătut singuri. Eu nu aş da 11 metri în minutul 7 la un joc U Cluj - Dinamo. OK, dai penalty, dar nu ştiu dacă e cazul să dai şi cartonaşul roşu. Vrem spectacol, vrem să vină lumea la stadion, dar stricăm meciurile. Sută la sută nu vom avea emoţii cu retrogradarea, am încredere în jucători, dar trebuie să mergem să câştigăm la Chiajna”, a încheiat antrenorul.

 

Meciul s-a terminat 3-2 pentru Dinamo.

 

U Cluj - Dinamo - 2-3 REZUMAT VIDEO - Meci de COȘMAR. VEZI toate fazele

Comentarii Facebook