Tavi Abrudan, despre inaugurarea Cluj Arena: Daca jucam cu Kuban sau cu Ariesul Turda e tot una VIDEO


Tavi Abrudan, jucatorul U Cluj, a declarat ca nu este important cu cine joaca meciul de inaugurare a stadionului Cluj Arena, ci mai important este ca arena este gata.

"E bine ca inauguram stadionul. Cred ca lumea se va bucura de noile conditii. Eu sincer ma bucur ca se inaugureaza. Acuma daca se inaugureaza cu Kuban sau cu Ariesul Turda, pentru mine e mai putin important. Pentru mine e mai important ca se face stadionul", a precizat jucatorul.

Legat de concertele Scorpions si Smokie, Abrudan a spus ca va merge la show -uri in functie de programul echipei.

Jucatorul a mai adaugat ca intreaga echipa asteapta sa evolueze pe noul teren, in fata suporterilor. "De abia asteptam sa jucam acasa. Sa fie publicul aproape de noi si sa nu mai fie oamenii nevoiti sa mearga sute de kilometri ca sa fie langa echipa. Eu sunt convins ca in primele meciuri se vor strange 30.000 de oameni la un meci, dar mai incolo depinde de noi sa avem rezultate bune si sa tinem lumea aproape de echipa", a mai adaugat Tavi Abrudan.

Stadionul va fi inaugurat in cazul Zilelor "Cluj Arena", din perioada 1 - 15 octombrie. Totul va incepe in 1 octombrie, cu ziua portilor deschise, in 8 octombrie va canta trupa Scorpions, iar, in 9 octombrie, formatia Smokie.

In 11 octombrie, este programat meciul amical dintre U Cluj si Kuban Krasnodar, iar in 15 octombrie va fi primul meci oficial pe noua arena, U Cluj - FC Brasov.

 

Vezi si...

Scorpions si Smokie canta la Cluj in octombrie, in cadrul Zilelor Cluj Arena! Concertul a fost confirmat oficial VIDEO

Comentarii Facebook