Miercuri 24 Aprilie

Surpriză de mari proporții în sportul românesc. Bitang și Bellu pregătesc un proiect misterios


Cuplul de antrenori de gimnastică Mariana Bitang și Octavian Bellu au anunțat că pregătesc un proiect surpriză pentru gimnastica românească.

"Trebuie sa asteptati o surpriza din partea gimnasticii romanesti. Va fi facut un anunt public pe 25 martie, sper sa fie de bun augur pentru gimanstica. Este un proiect la care s-a muncit foarte mult si sper din suflet ca ne vom bucura de el. Este o mare necesitate pentru gimnastica romaneasca despre care vorbim de atat de mult timp si nu am avut castig de cauza, dar in cele din urma cineva s-a induplecat sa sprijine demersul nostru. Federatia este in calitate de partener in tot acest angrenaj. Speram sa aiba efectul si succesul scontate", a declarat Mariana Bitan pentru Sport Total FM.

De asemenea, Mariana Bitang are mari speranțe pentru reprezentanții României la Campionatul European și Campionatul Mondial de gimnastică din acest an, dar si la Olimpiada de la Rio din 2016.

"Anul asta sunt Campionatele Europene din luna mai, la Sofia, si, in tomana, in China, sunt Campionatele Mondiale. Dupa primul an postolimpic, in care lumea isi incropeste cate o echipa, acum este prima aparitie cu noua structura de echipa in perespectiva JO de la Rio. Cele mai experimentate sunt Larisa Iordache si Diana Bulimar. Obiectivul nostru este acela de a participa onorabil la o competitie si, daca se poate sa castigi si niste medalii cu atat mai bine, ca asta este menirea noastra", a mai spus antrenoarea.

Comentarii Facebook