Florin Walter: Cineva vrea să distrugă U Cluj

 

Acționarul majoritar al U Cluj, Florian Walter, a comentat noul dosar penal pe care i l-a întocmit DIICOT. El a spus că cineva vrea să distrugă U Cluj.

 

Cineva vrea să distrugă U Cluj. Eu am investit milioane de euro în echipă și acum mă acuză de ilegalități”, a declarat Walter la gsptv.

 

Nu am vorbit cu angajaţii decât foarte puţin, am pus toate documentele la dispoziţie şi atâta tot. Anchetă? De ce ar fi o anchetă? Este o anchetă până la urmă, dar mă aşteptam. U Cluj o să dispară, de când am venit eu acum trei ani de zile, se vede câte s-au întâmplat. Sută la sută este răzbunarea celor de acolo. Această echipă trebuie să dispară de pe faţa pământului”, a  declarat Walter la Sport.ro.

 

Am băgat 13 milioane de euro, am adus-o unde am adus-o. Suporterii Universităţii sunt minţiţi. Jucătorii aveau salarii foarte mari în perioada în care eram eu, am scos clubul la vânzare şi nimeni nu s-a prezentat. În ianuarie, eu am anunţat că plec. Cine putea să plătească aceşti jucători. I-am întrebat dacă vor să rămână la U Cluj. Unii au ales să rămână. Alţii au ales să plece. Există varianta să vând dintre ei, problema este cui? Nu ştiu de ce această echipă trebuie să dispară, întrebaţi-i pe cei de la Cluj. Nu am două echipe în Liga 1. Nu am nicio influenţă asupra Universităţii Cluj. Mărginean m-a adus la Cluj, el m-a distrus. Capră este prietenul meu de 25 de ani. Capră a cumpărat Petrolul în iarnă, s-a înţeles cu cei care l-au vândut şi asta e tot. Nu mi l-a cedat mie, suntem 50 la sută”, a mai declarat Walter la Sport.ro.

 

PERCHEZIŢII la U CLUJ în cazul jucătorilor transferați de Walter la PETROLUL PLOIEŞTI

Comentarii Facebook