Vineri 27 Ianuarie

Șumudică le-a închis gura dușmanilor. A transferat doi mega jucători înainte de duelul cu FCSB


CFR Cluj a adus doi jucători înainte de duelul cu FCSB, pentru a întări echipa. Este vorba de Vukasin Jovanovic şi de Lazar Tufegdzic.

Vukasin Jovanovic (25 de ani) este fost campion mondial cu Serbia la U20 şi Lazar Tufegdzic (24 de ani). Primul a venit din postură de jucător liber de contract, în timp ce pe Tufegdzic campioana va plăti aproape un milion de euro, scrie As.ro.

Vukasin Jovanovic are 25 de ani și este liber de contract de la 1 iulie, când s-a despărțit de Bordeaux. Cotat la 1,5 milioane de euro, sârbul a câștigat Campionatul Mondial cu naționala Serbiei U20, în 2015.

Jovanovic a jucat doar un singur meci pentru Bordeaux în sezonul trecut și 11 în stagiunea 2019-2020. N-a mai bifat 20 de apariții într-o stagiune din 2016-2017, când evolua de 22 de ori pentru Zenit și Bordeaux.

De cealaltă parte, Lazar Tufegdzic evoluează pentru Spartak Subotica, echipă din prima ligă din Serbia. CFR-ul lui Șumudică este dispusă să plătească până la un milion de euro ca să-l transfere.

Tufegdzic are 24 de ani și a înscris 4 goluri în 6 meciuri jucate în acest sezon în campionatul Serbiei. Spre deosebire de Jovanovic, care nu prea a jucat în ultima vreme, Tufegdzic are 102 meciuri disputate în precedentele trei sezoane.

Comentarii Facebook