Șumudică, contactat imediat după ce s-a despărțit de CFR Cluj


Tehnicianul Marius Șumudică s-a despărțit de CFR Cluj, după doar șase etape petrecute pe banca formației din Gruia. Acesta nu a fost nevoit să aștepte prea mult până să fie contactat de altă echipă.

Potrivit digisport.ro, Șumi ar putea prelua imediat o nouă echipă din campionatul din Turcia, competiție unde a mai antrenat în trecut.

În presa din Turcia se vehiculează că Marius Șumudică este așteptat la Adana Demirspor. Formația la care evoluează și Mario Balotelli este în căutarea unui nou tehnician după ce este aproape să îl demită pe Samet Aybaba.

Conducerea clubului din Turcia s-ar afla în contact cu Marius Șumudică și, potrivit timeturk.com, acesta ar putea reveni în campionatul turc.

Conducerea echipei Adana l-au contactat pe Marius Șumudică, după ce a plecat de la CFR Cluj. Potrivit informațiilor, oficialii vor sta la aceeași masă cu experimentatul antrenor”, au scris cei de Time Turk.

Adana Demirsport nu a bifat niciun succes în acest sezon, iar conducerea clubului ar fi nemulțumită de prestația de pe banca tehnică a antrenorului. Oficialii echipei sunt de părere că Samet Aybaba nu poate gestiona situația echipei, mai ales după ieșirea nervoasă a lui Mario Balotelli care și-a lovit un coleg după ce a fost înlocuit.

CFR Cluj  anunțat oficial despărțirea de Șumudică sâmbătă

Chiar dacă se știa deja despre divorțul inevitabil dintre CFR Cluj și Șumudică, comunicatul oficial al formației din Gruia a venit abia sâmbătă seara.

Mulțumim, Marius Șumudică!

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Marius Șumudică au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Deși echipa se află pe primul loc în campionat, ambițiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele.

În acest sens, pentru binele clubului, cele două părți implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea. Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră”, se arată în comunicatul „feroviarilor”.

Conducerea CFR-ului s-a înțeles deja cu Dan Petrescu pentru a prelua frâiele echipei. Potrivit ultimelor informații, Petrescu va semna noul contract abia luni, așa că acesta nu va putea sta pe banca „feroviarilor” la derby-ul cu FCSB de duminică.


Comentarii Facebook