Primii jucători care ar urma să fie sacrificați după ce Dan Petrescu va reveni la CFR. Cu ce nume importante vrea să-i înlocuiască?


Odată cu revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj, care este o chestiune de timp, lotul clujenilor va suferi numeroase schimbări.

Dan Petrescu va fi, foarte probabil, următorul antrenor al celor de la CFR Cluj, după ce Marius Șumudică a fost demis sâmbătă de la campioana României. „Bursucul” nu este mulțumit de unii jucători din lotul ardelenilor, pe care doreşte să îi îndepărteze de la echipă.

Astfel, Petrescu i-ar fi anunțat deja pe Fofana, Tahiri si Meleke că nu se bazează pe ei și că nu-i vrea nici măcar la antrenamente. 

De asemenea, Petrescu vrea întăriri serioase la echipă, iar conducerea face tot posibilul pentru a-i readuce pe Mihai Bordeianu și Damian Djokovic, jucători importanți în precedentele mandate ale tehnicianului în „Gruia”, anunță Eurosport. Se discută şi despre revenirea lui Emmanuel Culio, care ar putea juca şi rolul de antrenor secund.

Petrescu nu stă pe bancă cu FCSB

Din informațiile GSP, antrenamentul de ieri al clujenilor a fost condus de către cuplul Cristian Dragotă – Bogdan Părăvan, ambii preparatori fizici ai formației din Gruia, iar cei doi ar urma să conducă echipa în meciul cu roș-albaștrii. De asemenea, la antrenament mai au mai fost prezenți Bogdan Boldorea, fizioterapeut, și Cristi Moldovan, antrenorul de portari.

La meciul de duminică, Dragotă și Părăvan vor fi supervizați din tribună de Dan Petrescu, cel care va stabili tactica de joc și primul „11”.

Dan Petrescu, negocieri dure cu Neluțu Varga

Negocierile dintre Dan Petrescu și patronul de la CFR, Neluțu Varga, continuă, cei doi nereușind încă să ajungă la un numitor comun în privința contractului. 

Conform GSP, cele două părți au mai multe probleme. Nu se înțeleg la bani și la clauzele de reziliere, în condițiile în care tehnicianul a mai avut experiențe anterioare neplăcute cu Varga. Petrescu l-a dorit președinte pe Florin Prunea, dar finanțatorul din Gruia nu este de acord. 

Surse din lumea fotbalului susțin că, de fapt, Vasile Dâncu, despre care se spune că este foarte implicat în conducerea din umbră a echipei ardelene, dar și președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu ar fi de acord cu revenirea lui Prunea în fotbal, la un club puternic.

Comentarii Facebook