„Suferim foarte tare, mai ales din punct de vedere fizic”. Ce spune Ovidiu Sabău, după ce „U” a câștigat cu 4-0 echipa maghiară Debrecen


Într-un meci amical disputat în Antalya, Universitatea Cluj a învins cu scorul de 4-0 echipa maghiară Debrecen. În ciuda acestei victorii clare, Ioan Ovidiu Sabău, care a preluat-o pe "U" Cluj în această iarnă, s-a declarat nemulțumit de condiția fizică a jucătorilor săi.

Debrecen ocupă locul 7 în prima ligă a Ungariei, după 16 runde. “U Cluj” este antepenultima clasată în Liga 1, după 21 de runde. Lorand Fulop, Andrei Miron, Mamadou Thiam și Florian Haită au înscris pentru „Șepcile Roșii”. La acest meci, Ioan Ovidiu Sabău l-a folosit şi pe atacantul israelian Abdallah Hleihil (21 de ani), aflat în probe.

Ai nevoie de victorii, când câștigi altfel lucrezi, jucătorii au încredere în ei. Victoriile aduc plăcerea de a lucra. Se vede clar că suferim foarte tare, mai ales din punct de vedere fizic. Trebuie să acumulăm foarte mult. E clar că nu avem prospețime, nu avem încredere în noi. Greșim foarte mult, pentru că sunt foarte obosiți jucătorii în momentul de față.

Jucătorii trebuie să tragă de ei în această perioadă, pot să devină mai buni. Am jucat cu o echipă bună din Ungaria. Echipa este la 50% în momentul de față. E prea devreme să discutăm, vom schimba intensitatea antrenamentelor. Sigur că avem nevoie de timp. Nu avem voie să ne gândim la baraj. Suntem o echipă prea mare, prea importantă și vreau să-i conving pe jucători că, pregătindu-ne foarte bine, nu trebuie să ne gândim că vom juca meciurile de baraj", a spus Ioan Ovidiu Sabău, după acest meci.

În ultimul meci amical din Turcia, Universitatea Cluj va întâlni echipa elvețiană Schaffhausen, din liga a doua. Meciurile din Liga 1 se vor relua pe 20 ianuarie, zi în care Universitatea Cluj va disputa un meci cu FC Voluntari de la ora 17:00.

Foto: FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook