Sports Festival la Cluj-Napoca, în 14 - 17 iunie. Program și informații generale

 

Prima ediție a Sports Festival se desfășoară la Cluj-Napoca, între 14 și 17 iunie.

 

Joi și vineri, între orele 12 și 23, iar sâmbătă și duminică, între orele 10 și 23, toți iubitorii de sport sunt așteptați în zona: Parcul Central - Parcul de Copii de lângă Cluj Arena - Parcul Hotel Sport - Cluj Arena - Sala Polivalentă - Platou Sala Polivalentă - Parcul Iuliu Hațieganu - Winners.

 

Clujenii sunt așteptați cu 21 de sporturi (baschet, caiac, ciclism, crossul epilepsiei, cross training, escalada, fitness, fotbal, golf, handbal, kendama, oina, padel, petanque, rugby, sah, scrima, tenis, tenis de masa, tiroliana, volei). Participarea la ele este gratuită, excepție făcând câteva jocuri de echipă unde se desfășoară mici campionate Sports Festival.

 

Vineri și sâmbătă sunt zile speciale la Sports Festival, pentru că suntem gazdele a două meciuri demonstrative de mare anvergură. 

Vineri, ora 17:30, Sala Polivalentă va găzdui meciul de tenis dintre România vs World. Andrei Pavel, Florin Mergea și Adrian Ungur le vor ține piept lui Goran Ivanisevici și fraților Bryan.

 

Sâmbătă, ora 19, Cluj Arena este locul unde Generația de Aur a României va întâlni Barca Legends. Printre numele mari de la Barcelona îi găsim pe Eric Abidal, Juliano Beletti, Jose Edmilson, Jon Andoni Goikoetxea si Miguel Angel Nadal. Din 11 -le României vor face parte Hagi, Popescu, Chivu, Belodedici, Sabau, Lupescu, Prunea, Stelea.

 

 

Jucătorii ambelor echipe sunt nerăbdători să îi vadă pe clujeni și au fost de acord ca antrenamentele oficiale să fie dechise tuturor celor care și-au achiziționat bilete pentru meciul oficial, urmate, bineînțeles, de sesiuni de autografe.

 

Pe lângă cele 21 de sporturi și 2 meciuri demonstrative, în cele 4 zile de festival se vor difuza meciurile de fotbal din Campionatul Mondial, vor fi DJ-i care vor întreține atmosfera între meciuri, cei mai mici dintre vizitatori pot participa la atelierele special organizate pentru ei de Mamprenoarele clujene, cei mari se pot bucura de cele mai vestite bunătăți culinare din oraș pe deja tradiționala Alee Stadion (street food), pot savura băuturi pentru toate gusturile, își pot cumpăra suveniruri de la magazinul de festival și se pot relaxa în zonele speciale amenajate cu hamace și șezlonguri.

 

În anul în care Clujul este Oraș European al Sportului, Sports Festival reunește cele mai îndrăgite sporturi și legende sportive timp de 4 zile, la Cluj-Napoca. Mai mult, amatori și profesioniști, părinți și antrenori, copii și campioni, toți pot practica sportul preferat sau pot învăța regulile unui sport nou, la Cluj-Napoca, în 14-17 iunie 2018.

 

Comentarii Facebook