Sportivii de la 2 cluburi clujene, premiați cu aur la Campionatele Mondiale de fotbal-tenis. Au stabilit un RECORD

 

 

Sportivii de la Clubul Victory Cluj și Fotbal-Tenis Răzvan Cluj, componenți ai lotului național de fotbal-tenis, au obținut medalii de aur la Campionatele Mondiale din Ungaria, încheiate duminică, la Harkany.

 

În total, componenţii lotului naţional de fotbal-tenis al României au cucerit 11 medalii de aur, din 11 posibile, la această ediție a campionatului mondial, desfăşurat în perioada 12-16 decembrie.

 

Competiția s-a derulat pe 11 probe: masculin şi feminin seniori la simplu, dublu şi triplu, juniori simplu, dublu şi triplu şi mixt, dublu şi triplu.

 

În turneu s-au calificat 12 naţiuni din 46 înscrise: România, Ungaria, Germania, Elveţia, Slovacia, Rusia, Croaţia, Macedonia, Turcia, Cipru şi Republica Moldova. India nu a obținut viză, astfel că nu a putut participa.

 

Nu a mai fost niciodată o astfel de performanţă în istoria participărilor României, chiar dacă de fiecare dată am avut numeroase medalii. Suntem foarte mândri de sportivii noştri, iar de mâine vom face demersurile pentru recompensarea lor din partea ANST. De fiecare dată a existat o recompensă pentru ei şi cred că şi acum va fi la fel, în pragul Sărbătorilor de Iarnă”, a declarat Sorin Bogdan, preşedintele FRFT, conform Mediafax.

 

Lotul Romaniei a fost format din următorii sportivi:

 

Clubul Victory Cluj: Florin Purice, Răzvan Păuna, Alin Bălan, Daniel Săsărman (antrenor);

 

Fotbal-Tenis Răzvan Cluj: Alina Meseşan, Monica Şagău, Dorina Păuna (antrenor);

 

Tengo Salonta: Georgel Bobiş, Alex Sorean, Zoltan Paljanos, Nagy Darius, Csosz Cristian, Bodi Mark, Ilyes Gergo, Vasile Sorean (antrenor);

 

Viitorul Alexandria: Florica Chiar, Paula Paraschiv, Dima Ionuţ (antrenor);

 

Comexim Lupeni: Ana-Maria Gherghel, Ana-Maria Rizescu.

 

România a mai fost reprezentată la CM din Ungaria de arbitrul internaţional Cristian Ghena.

 

Comentarii Facebook