Gicu Grozav, audiat la DIICOT Cluj. El a explicat de ce a VÂNDUT U Cluj și a mers la Petrolul - VIDEO

 

Atacantul Gicu Grozav a fost audiat câteva ore de procurorii DIICOT Cluj, iar la ieșire a explicat de ce a plecat de la U Cluj.

 

M-au întrebat în ce condiții am plecat. Cum am venit la Cluj. Eu am plecat fără presiuni din partea Petrolului. Nu mi s-a părut nimic ciudat când am semnat contractul. Mă gândeam că aici nu va mai fi un investitor și nu va fi o situație stabilă. De aceea am fost de acord să plec”, a declarat Gicu Grozav la ieșire de la DIICOT Cluj.

 

Pentru mine nu o pată că am venit aici, la audieri. Eu am venit în calitate de martor. Cred că mai grav este la cei de sus, la domnul Walter și la ceilalți”, a mai spus Grozav, care a precizat că nu i se pare ciudat că a fost transferat gratuit de la U la Petrolul.

 

Jucătorul a afirmat totuși că regretă faptul că a plecat de la U Cluj. ”Aici m-am simțit cel mai bine, la U Cluj. Aici am jucat fotbal cu adevărat”, a declarat Gicu Grozav.

 

Atacantul Petrolului a spus că audierile vor continua și zilele următoare, dar nu a vrut să spună ce jucători vor fi chestionați de procurori.

 

El a avut o declarație diferită de cea a colegului său de echipă, Sebastian Cojocnean, care a precizat zilele trecut, în fața anchetatorilor, că a fost constrans să semneze contractul de transfer gratuit de la U Cluj la Petrolul. ”Dacă nu semnam, aș fi ajuns să joc la echipa a doua a U Cluj. Așa mi s-a sugerat”, a spus Cojocnean.

 

Cojocnean, audiat la DIICOT Cluj. A dezvăluit MAFIA lui Florian Walter

Comentarii Facebook