Sportivele sexy de la Clubul Universitatea va asteapta la turneul de volei pe plaja de la Sala Sporturilor - VIDEO si FOTO

 

Sportivele sexy de la Clubul Universitatea s-au antrenat vineri dupa-amiaza pe terenul de volei amenajat pe platoul din fata Salii Sporturilor. Fetele ii invita pe clujeni sa vina sa le vada si sambata la "treaba".

 

Competitia va incepe sambata la ora 10.00 si in concursul oficial s-au inscris 10 echipe de baieti si 4 de fete, formate in principal din jucatori profesionisti de volei de sala.

 

Pe toata durata zilei de sambata vor fi disputate numai grupele, iar duminica semifinalele si finalele, intre orele 10.00 - 14.00.

 

"Am vrut sa organizam aici la Cluj o etapa a campionatului national de volei pe plaja. Pentru asta aveam nevoie insa de dam premii de minimum 2.000 de euro, dar nu am reusit sa adunam banii de la firmele din Cluj", a declarat Crisan Andrei, jucator al echipei de volei UMF, in Divizia B.

 

Langa teren a fost amenajata si o tribuna, de unde suporterii echipelor isi vor putea sustine favoritii.


Terenul va ramane deschis pentru urmatoarele 10 zile, asa ca pe langa concursul oficial, clujenii dornici de miscare isi pot provoca prietenii la volei.

Comentarii Facebook