Nationala de polo a Romaniei a invins campioana olimpica, Ungaria


Poloistii romani au invins vineri echipa nationala a Ungariei, scor 11-9, in debutul turneului de la Portugalete, Spania, in pregatirea Campionatului European din Croatia.

Romanii urmeaza sa mai joace cu Spania si Muntenegru, dar au debutat cu dreptul invingand multipla campioana, nationala Ungariei.

Urmatoarele doua meciuri de pregatire vor fi jucate in 20 si 22 august, in cadrul Cupei Dunarii de la Kosice, in compania Slovaciei, Greciei si Marii Britanii.

Tricolorii vor pleca la Campionatul European din Croatia in 27 august. Nationala Romaniei s-a calificat deja la Mondialele din 2011, asa ca locul pe care il vor ocupa la europenele de la Zagreb tine mai mult de palmares.

Totusi, daca vor reusi o clasare in primele sase locuri, tricolorii nu vor mai juca meciuri de calificare la urmatoarea editie a Campionatului European din 2012.

Romanii vor juca in Grupa A, impotriva echipelor Muntenegru, Croatia, Italia, Spania si Turcia. Echipa va debuta in 29 august, de la ora 11.00, impotriva Turciei, in deschiderea Campionatului European.

Comentarii Facebook