Sportiva Ioana Aluas a obtinut aurul la Campionatele Europene de Judo ale Politistilor - FOTO


Ioana Aluas, instructor in cadrul Scolii de Agentie de Politie "Septimiu Muresan" Cluj, a obtinut medalia de aur la Campionatele Europene de Judo ale Politistilor, din perioada 14-15 mai de la Paris.

Sportiva a participat la categoria 57 kilograme, unde a luptat cu sportive din Cehia, Ucraina, Germania si Rusia si a obtinut una din cele doua medalii de aur obtinute de Romania.

Din vara anului 2009, inspectorul Ioana Aluas se ocupa de pregatirea fizica a cadrelor scolii de politie clujene, precum si de instruirea viitorilor politisti. Modul de lucru al campioanei a dat roade, lucru dovedit si de faptul ca elevii scolii au obtinut cel mai mare numar de medalii la competitiile de profil organizate de Ministerul Administratiei si Internelor: 4 de aur, 2 de argint si 5 de bronz, la "Cupa institutiilor de invatamant din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor", desfasurata la Dragasani, in perioada 16-20 mai.

Ioana Aluas mai detine si titlul de campioana europeana in 2004 la Atena, 8 medalii la campionate europene, argint la Campionatul Mondial al Politistilor din 2008, aur la cupele mondiale din Corea de Sud (de doua ori) si din Italia in 2007, aur la Campionatele Balcanice de Judo ale Politistilor din 2009 de la Izvorani-Bucuresti, precum si alte numeroase medalii castigate la Moscova in 2007 si in Japonia.

Comentarii Facebook