Soția lui Cristi Manea, revoltată de comentariile negative la adresa fotbaliștilor: „Ce făceați voi acum 10-12 ani? Erați cu prietenii”


Vloggerița Irina Deaconescu, soția fotbalistului de la CFR Cluj, Cristian Manea, a răbufnit în mediul online. Irina este sătulă până peste cap de comentariile negative la adresa sportivilor, mai ales a fotbaliștilor, așa că nu s-a mai putut abține. 

De fiecare dată când intru pe Facebook și găsesc un articol scris despre un sportiv, fotbaliști în general, comentariile sunt ceva.. Doamne ferește. Nu înțeleg cum niște oameni care probabil nu au practicat niciun sport, care n-au depus efort, care nu știu ce înseamnă un program fix, să stai departe de familii, pot comenta în halul ăsta. Ce i-aș întreba eu pe toți oamenii care comentează, experții ăștia care lasă niște comentarii de toată frumusețea, ce făceați voi acum 10-12 ani? Probabil erați cu prietenii, la o bere, pe băiețeală. 

Ei bine, băieții ăștia despre care vorbiți voi acum erau departe de familii, nu aveau acces la telefon, mergeau cu autocarul ore în deplasări, prin alte țări, erau loviți la picioare. Dar cu toată astea au rămas acolo, au făcut performanță și au ajuns în punctul în care sunt astăzi. Mulți dintre oamenii care comentează și-ar fi dorit să fie în punctul lor'', a spus Irina Deaconescu pe Story, la o rețea de socializare.

ir6.jpeg

Irina Deaconescu a continuat dându-l exemplu pe soțul ei, Cristi Manea. Vloggerița are chiar sub ochii ei un exemplu de devotament, așa cum chiar ea spune. 

Văd în fiecare dimineață exemplu de putere, dăruință, în momentul în care chiar dacă Cristi se simte cel mai rău, s-a ridicat din pat, a plecat către antrenament și nu mai există nimic altceva. Nu a lipsit niciodată. Nu l-am auzit niciodată că se plânge. Era cu capul spart, plin de sânge și când m-am dus la el în ambulanță a zis că el e supărat că n-a continuat. E vorba de sacrificiu. Eu am născut doi copii, el nu a fost la nicio naștere, la nicio zi de-a mea de naștere n-a fost, multe evenimente la care el nu a fost'', a mai spus Irina Deaconescu, citată de Spynews.ro. 

Comentarii Facebook