Președintele CFR Cluj recunoaște că Yeboah trebuia eliminat după intervenția dură în derby-ul cu „U”: Trebuie să fim fair play


Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a reacționat după discuțiile privind neacordarea unui cartonaș roșu lui Yeboah în derby-ul Clujului. În minutul 70, Lorand Fulop a fost victima unui fault dur în meciul dintre „U” Cluj și CFR Cluj, încheiat 1-2.

Reamintim că Lorand Fulop a încercat în minutul 70 să recupereze o minge, Yeboah a avut o intervenție dură la mijlocașul central al Universității, iar centralul Radu Petrescu a arătat doar cartonașul galben fotbalistului de la CFR.

La faza cu Yeboah, din punctul meu de vedere, trebuia să fie chemat arbitrul să analizeze faza la marginea terenului. Așa cum am scos în evidență eliminarea eronată a lui Yeboah în meciul cu Chindia, trebuie să fim fair play și să recunoaștem că VAR-ul trebuia să-l cheme pe arbitru în această fază. Da, da (e de roșu)”, a recunoscut fostul arbitru FIFA, la Prima Sport.

Extrem de aproape de o accidentare cumplită și de lungă durată, Fulop a scăpat teafăr și nevătămat și va fi apt pentru partida cu FCSB de pe Cluj Arena de luni, 31 octombrie, de la ora 21:00.

picior.jpeg

„Centralul” trimis de CCA să arbitreze partida dintre U Cluj și CFR Cluj a fost pus la punct și de fostul arbitru Constantin Zotta pentru faza din minutul 70. 

Aici este o decizie foarte simplă, jucătorul sare cu ambele picioare direct pe piciorul adversarului. Arbitrul e la o distanţă de trei metri şi nu ia decizia corectă. Era foarte simplu, e cartonaş roşu. El a văzut faza, nu ai cum să nu vezi aşa ceva. Dacă nu vezi, du-te acasă, n-ai ce să cauţi tu la un asemenea meci” , a spus Contantin Zotta, citat de Orangesport.

Comentarii Facebook