Sorin Cartu: Am primit oferta de a antrena la CFR Cluj, in timp ce ma duceam la o nunta


Sorin Cartu, noul antrenor al CFR Cluj, a marturisit ca a primit oferta de a antrena la CFR Cluj in timp ce mergea la o nunta si a cerut timp de gandire pentru ca a fost luat prin surprindere.

"Cand m-a sunat domnul Mureaan trebuia sa plec la o nunta, am cerut un ragaz pana duminica dimineata. A fost o surpriza si pentru mine. Recunosc ca am avut o discutie si cu domnul Porumboiu. Postura e dificila cand vii dupa un antrenor care a castigat tot ce se putea inainte. Dar faptul ca Mandorlini a fost schimbat arata ca in fotbal tot ce conteaza este prezentul ai viitorul", a declarat Sorin Cartu.

Tehnicianul a precizat ca stie bine echipa pe care a preluat-o si ii stie bine si pe jucatori, "doar nu am antrenat in Bundesliga pana acum".

Sorin Cartu a recunoscut ca nu va avea viata usoara la CFR Cluj pentru ca echipa va juca si miercuri si sambata si va fi nevoie de o concentrare superioara.


"Avem meci in Liga Campionilor, apoi in campionat, urmeaza Cupa Romaniei si meciul cu Universitatea Cluj, care stiu ca e poate cel mai important pentru suporterii echipei. Cu jucatorii nu o sa am probleme de comunicare, vorbesc bine trei limbi straine", a completat Sorin Cartu.

Comentarii Facebook