Cartu regreta ca nu il are pe Cristi Bud in lotul de Champions League


Tehnicianul de la CFR Cluj, Sorin Cartu, regreta ca nu il are si pe Cristi Bud in lotul de Champions League. Antrenorul a declarat astazi ca Bud "ar fi fost o piesa importanta", in meciul cu Basel.

"Postura de a antrena in Liga Campionilor este ceva special, aici e crema fotbalului si a fotbaliatilor. Vom incerca sa acumulam puncte. E o grupa grea, nu plecam de pe nu stiu ce pozitie favorabila. Imi pare rau ca nu ma pot baza pe Bud, am fost surprins sa aflu ca el nu face parte din lotul pentru Liga. Chiar aveam in minte imediat dupa ce m-am inteles cu CFR o echipa pentru meciul cu Basel, iar Bud ar fi fost o piesa importanta. Faptul ca Unirea Urziceni a facut anul trecut opt puncte ne obliga intr-un fel sa ii depaaim. La acest nivel e o situatie si de conjunctura, mai trebuie si adversarii sa-si dea vreo patru autogoluri cum s-a intamplat cu Urziceniul", a afirmat Cartu.

 

Cristi Bud nu a fost inclus pe lista UEFA de catre fostul antrenor, Andrea Mandorlini, care a anuntat atunci ca il va folosi pe jucator pentru meciurile din campionat, deoarece nu a fost suficient de motivat in primele meciuri din Liga 1.

CFR Cluj va juca cu FC Basel, miercuri, primul meci din actuala campanie din Champions League.

Comentarii Facebook