Sorin Apostu nu merge la meciul U -CFR. Primarul a spus ca stie ca galeriile nu il iubesc: "Nu sunt primarul suporterilor"

 
Sorin Apostu nu va fi vineri in tribuna la Alba Iulia la meciul U Cluj - CFR Cluj pentru ca este plecat la Bistrita. Primarul a vorbit intr-un interviu acordat Stiri de Cluj despre atacurile venite din partea celor doua galerii.


 
Stiri de Cluj: Cum comentati meciul U Cluj - CFR Cluj, un meci al orgoliilor?

Sorin Apostu: Eu cred ca desi este un meci al orgoliilor va fi totusi un meci al valorilor. Sunt sigur ca echipa cea mai buna va castiga, dar sunt sigur ca putem arata in acest moment ca se poate si altfel. Si anume ca fair play-ul sa fie cuvantul de ordine si ii felicit de pe acum pe suporteri si pe jucatori.

Stiri de Cluj: Un pronostic?

S.A.: Cel mai bun va castiga!

Stiri de Cluj: Ce parere aveti despre toata rivalitatea asta dintre galerii?  E binevenita, nu e buna?

S.A.: Atata timp cat ea este constructiva este un lucru bun. In momentul cand exista derapaje si exista situatii neplacute, atat pentru ceilalti locuitori, dar chiar si pentru unii suporteri, atunci este un lucru neplacut. Sunt sigur ca orice competitie si orice concurenta nu poate crea decat bine, dar pana la o limita.

Stiri de Cluj
: Mergeti la meci?

S.A.: Nu, nu pot ajunge la meci, pentru ca sunt la Bistrita, la Asociatia Muncipiilor.

Stiri de Cluj
: Cum comentati faptul ca in ultima perioada ati avut unele probleme cu suporterii?

S.A.: Da, pentru ca atunci cand incerci sa fii primarul tuturor clujenilor nimeni nu te intelege. Eu o sa ajut ambele echipe, o sa ajut toate sporturile, pentru ca acesta este rolul unui primar. Clujenii nu m-au ales in calitate de suporter, ci in calitate de manager al tuturor sporturilor, a tuturor activitatilor din Cluj-Napoca.   

Comentarii Facebook