ŞOC pentru ucrainieni. Lucescu ar putea pleca în Turcia


Mircea Lucescu a declarat că ar putea exista varianta unei reveniri în Turcia.

Lucescu are contract cu Şahtior Doneţk doar pănă la finalul acestui sezon şi a declarat că ia în calcul o posibilă revenire în Turcia.

Mircea Lucescu a avut un an 2012 excelent: Şahtior Doneţk conduce detaşat prima ligă din Ucraina şi s-a calificat în optimile de finală ale UEFA Champions League, dintr-o grupă cu Chelsea şi Juventus, unde o va întâlni pe Borussia Dortmund.

"Il Luce" a şocat după ce a făcut o declaraţie din care reiese că în vara anului 2013 , ar putea pleca din Ucraina. Antrenorul român a vorbit despre o eventuală revenire la Istanbul, dar discuţiile vor avea loc abia din vară, spune presa turcă.

"Îmi lipseşte Turcia. La finalul sezonului se termină contractul, vom vorbi atunci. Acum mă concentrez doar la meciurile din UEFA Champions League, vreau să ajungem în sferturile de finală", a spus Mircea Lucescu, potrivit Realitatea.

Mircea Lucescu le-a antrenat pe Galatasaray şi Besiktas în Turcia, dar acum are o ofertă de la Fenerbahce. Lucescu o pregăteşte din 2004 pe Şahtior Doneţk.

Comentarii Facebook