Șoc la U-BT ! Fondatorul clubului U BT Mircea Cristescu și-a dat demisia!

Vestea plecării lui Mircea Cristescu, un adevărat simbol al clubului, a luat prin surprindere pe toată lumea.

Echipa se apropie de finalul celui mai bun sezon din istorie, în care a câștigat Cupa României, conduce cu 2-0 în finala Campionatului și a ajuns în premieră în sferturile Eurocup.

”Mi-am anunţat retragerea din funcţia de vicepreşedinte la şedinţa Consiliului Director, din care mai fac parte preşedintele Prof. dr. Marius Bojiţă şi vicepreşedintele din partea Băncii Transilvania, Sergiu Mircea. S-au înmulţit sarcinile la nivelul FR Baschet, unde sunt vicepreşedinte, dar şi al Sucursalei 6 a FRB, însă cel mai important pentru mine este să ofer mai mult timp familiei. Voi rămâne alături de club până la finalul actualului sezon şi mai pot spune că sunt mândru de cei 34 de ani dedicaţi simbolului baschetului clujean””, a declarat Mircea Cristescu pentru News.ro.

Activitatea lui Mircea Cristescu este legată nu doar de performanțele echipei de seniori, ci și de creșterea și dezvoltarea celui mai mare club de baschet din România, cu echipe pe toate nivelurile de vârstă și cu performanțe remarcabile (clasări pe primele locuri la mai multe categorii de vârstă).

Activitatea sa a fost remarcată și apreciată la nivel național,  dovadă fiind alegerea sa în funcția de vicepreședinte al Federației de baschet.

Ca baschetbalist, Mircea Cristescu a fost membru al generatiei de aur de la U Cluj, fiind coleg cu Ghita Muresan, Marcel Tenter, Dorin Pintea, MIhai Sinevici si alti jucatori legendari ai Clujului.

Comentarii Facebook