Simona Halep s-a retras de la Doha, din cauza problemelor de sănătate! Lipsește din circuit până în martie


Simona Halep a abandonat partida din semifinalele turneului de tenis de la Doha, care trebuia să aibă loc în această după-amiază, din cauza unor probleme de sănătate.

Numărul 2 mondial a fost forțată să abandoneze, după ce a făcut un RMN, iar medicii i-au spus că ar avea tendinită și lichid la al patrulea deget de la piciorul drept.

Din acest motiv, românca este nevoită să lipsească din circuit până în data de 5 martie, când începe turneul de la Indian Wells.

"Știu cât pot să îndur când vine vorba despre durere, dar știu și când să pun stop. Sunt foarte supărată și frustrată de această problemă, e prima oară când mă retrag în semifinale. Azi am simțit nevoia să spun stop, fiindcă așa e mai bine. Durerea de astăzi a fost insuportabilă. Am vorbit cu doctorul meu, iar el mi-a zis că nu am destul timp să recuperez. Am stat prea puțin în repaus, nu m-am recuperat complet. RMN-ul arată că am lichid și tendinită la al patrulea deget și trebuie să am grijă", a declarat Halep în cadrul unei conferinte de presă.



Comentarii Facebook