Simona Halep, pe primul loc în topul celor mai apreciați sportivi români: Este o performanță


Simona Halep este prima în topul celor mai apreciați sportivi din România, conform unui sondaj realizat recent, constănțeanca depășind nume precum Nadia Comăneci, Gică Hagi sau Ilie Năstase.

GfK România a efectuat un sondaj, în perioada octombrie – noiembrie 2019, pe un eșantion de 1.000 de bărbați (cu vârsta cuprinsă între 14 și 65 de ani) și 102 femei (cu vârsta cuprinsă între 18 și 54 de ani), care sunt interesați de sport, conform realitateasportiva.net.

Gheorghe Hagi este cel mai apreciat sportiv în rândul bărbaților (46,1%), iar Simona Halep este pe locul doi (24,1%). Femeile le preferă pe Simona Halep (34,3%) și Nadia Comăneci (27,5%).

Este o performanță să fiu înaintea Nadiei, este incredibilă, oriunde mă duc în lumea asta, ea este bine-cunoscută și apreciată. Este un lucru impresionant că sunt pe locul doi. Gheorghe Hagi a fost idolul meu în viața sportivă pentru felul în care a muncit și cât de serios a fost pe parcursul anilor în care a jucat.

Este o responsabilitate destul de mare să fiu un model, pentru copilași în general, pentru că și eu sunt la o vârstă destul de tânără. Încerc să fiu pozitivă ca să le transmit și lor această stare, acest fel de a privi lucrurile în viață. Nu mi-e ușor pentru că-mi sunt dragi și tot timpul trebuie să am contact cu ei.

Îmi este și greu emoțional având atâtea meciuri, atât stres în viața mea profesională. Aș vrea să le dau tot ce e mai bun, n-aș vrea să le ofer și momente grele, vizibile atunci când joc meciurile. Este o muncă în progres să fiu mai bună, să-mi depășesc limitele și să ia de la mine tot e mai plăcut și mai frumos„, a spus Simona Halep pentru GSP.

Comentarii Facebook