Luni 30 Noiembrie

Simona Halep o înfruntă pe Azarenka în turul 3 de la Wimbledon. Ce spune fostul lider mondial despre adversara sa


Simona Halep o întâlnește, vineri, pe Victoria Azarenka în turul al treilea din cadrul turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Partida va începe în jurul orei 17.30, iar Halep va juca în premieră pe arena centrală la această ediție a Marelui Șlem londonez.

Fostul număr 1 mondial a prefațat confruntarea cu Viktoria Azarenka. "Va fi un mare challenge pentru mine, va fi o partidă foarte grea. Ea nu joacă foarte plat, dar e extrem de agresivă. Vreau să câştig, cum vreau să câştig orice partidă. Partea mentală va fi decisivă, dar e important să fiu tare pe picioare. Pentru că ea loveşte foarte tare. Trebuie să fiu agresivă. Dacă voi face un pas înapoi, nu am nicio şansă. Trebuie să mixez jocul şi să fiu agresivă", a spus românca, potrivit gsp.ro.

Victoria Azarenka a spus: "Halep este constantă. Este foarte puternică, am avut câteva meciuri antrenante. Este o adversară dificilă şi a avut un joc consistent în ultimii doi ani. Ştie cum să joace în meciurile importante, are un Grand Slam în palmares, va fi captivant. Ultima dată când am jucat aici împotriva ei am avut ceva şanse în acel meci. Va fi o provocare bună pentru mine. Cheia va fi să îmi fac jocul, aceasta este cea mai bună abordare pentru mine, să îmi creez şanse şi să profit de ele, indiferent de adversară".

.

Comentarii Facebook