Simona Halep este ameninţată cu moartea de un danez obsedat

 

Simona Halep este amenințată cu moartea de un danez cu probleme psihice. 

 

Jesper Andreassen i-a transmis Simonei Halep ameninţări cu moartea, după ce s-a scris că sportiva ar urma să se mărite cu fiul lui Teia Sponta.

 

Halep, acesta va fi un tiebreak fără sfârşit. Eşti capabilă să lupţi până la sfârşit? Eu sunt”. ”Simona, te-ai pus cu puşcaşul marin nepotrivit. Eu. Lipsită de loialitate. Insultătoare. Nu vei scăpa niciodată de mine. TE voi distruge 100%”. ”Simona Halep - TU eşti o c**** fără inimă. Te distrug. Încearcă Iadul meu, vei muri” - sunt doar câteva din nenumăratele mesaje postate pe Twitter de un cetățean danez Jesper Andreassen, scris Prosport.

 

Danezul i-a scris mii de mesaje cu declarații de dragoste, felicitări și alinturi, dar și-a schimbat atitudinea când s-a scris în presă că Halep ar urma să se mărite cu fiul lui Teia Sponta (publicată pe 1 aprilie). Știrea era falsă, dar danezul Jesper Andreassen a trecut la amenințări.

 

Organizatorii turneului de la Stuttgart au decis să sporească măsurile de siguranţă începând cu seara de miercuri, după aflarea informaţiei că Jesper Andreassen postează ameninţări cu moartea la adresa numărul 3 mondial. 

 

Cel mai notoriu caz de atac asupra unei tenismene este cel în care a fost implicată Monica Seleș, celebra tenismenă iugoslavă care a fost înjunghiată pe teren de un fan obsedat, pe 30 aprilie 1993. Germanul Gunter Parche, în vârstă de 38 de ani, a ajuns în spatele Moncăi Seleş (19 ani) şi i-a înfipt cu ambele mâini cuţitul între omoplaţi.

 

Poliția așteaptă acum o plângere din partea Simonei Halep pentru a lua măsuri împotriva bărbatului.

 

Comentarii Facebook