Simona Halep, elogiată de o publicație de specialitate: Oriunde megre Halep, e scandată de la începutul meciului



Ascensiunea rapidă a Simonei Halep în ierarhia mondială a tenisului feminin a transformat-o pe constănțeancă într-un adevărat superstar al sportului, iar drept dovadă a acestui lucru stau nenumărații fani prezenți la toate meciurile acesteia.

Revista de specialitate Tennis Magazine a realizat un material despre susținerea primită de sportiva româncă din parte publică.

"Oriunde merge Halep, indiferent de adversar, o scandare se aude de la începutul meciului şi până la final: Si-mo-na... Si-mo-na... Si... Mo... Na. Mulţi dintre suporterii ei flutură steaguri româneşti. Dar toţi spectatorii au tendinţa de a fi atraşi în această adevarată în timpul meciurilor. Se întâmplă de fiecare dată", notează publicaţia, citată de digisport.ro.

"Sunt foarte mulţi oameni în tribune şi este extraordinar să îţi auzi numele strigat în toate momentele importante ale meciurilor. Este bine să ai fani care să te încurajeze peste tot. Sunt conştientă că vin să mă vadă pe mine", declara Simona după turneul de la Miami.

Comentarii Facebook