Simona Halep după înfrângerea din Australia: Dacă pierd locul 1, încerc să îl recuperez


Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) şi-a început conferinţa de presă de după meciul cu Serena Williams cu o glumă, numărul 1 mondial comparând jocul americancei cu un tren.

"Lăsaţi-mă să încep cu o glumă. În primul set am simţit că am fost lovită de un tren, totul venea prea repede spre mine", a declarat românca, spre deliciul jurnaliştilor din sală, despre prima manşă în care nu a avut nicio şansă şi a pierdut în doar 21 de minute, scor 1-6, conform Mediafax.

"Dacă pierd locul 1 acum, voi încerca să îl recuperez. Ţinta mea e să joc cât de bine pot în fiecare meci. Locul în clasament nu contează în acest moment pentru mine. Trebuie să-mi recapăt nivelul, voi munci pentru asta. La finalul anului contează mai mult locul în clasament, atunci mă voi stresa cu asta. Mă voi străidui. Acum voi merge acasă, ma voi odihni şi mă voi uita la tenis", a mai spus Simona Halep, la conferinţa de presă.

Halep a fost eliminată în optimile turneului Australian Open de către Serena Williams, cu scorul 6-1, 4-6, 6-4. În următoarea etapă, Williams o va întâlni pe Karolina Pliskova.

Comentarii Facebook