Simona Halep, după calificarea în finala de la Wimbledon: Este unul dintre cele mai bune momente din viața mea


Simona Halep s-a calificat, joi, în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon după ce a învins-o rapid pe Elina Svitolina. 

Sportiva a spus, după finalul partidei, că trăiește unul dintre cele mai bune momente din viața ei.

"E un sentiment grozav, mă simt bine, sunt emoționată. Este unul dintre cele mai bune momente din viața mea, sunt fericită că am ajuns în finală. Nu a fost așa ușor cum arată scorul, am avut ghemuri lungi, am luptat din greu. Svitolina e o jucătoare bună, întotdeauna e dificil să joc împotriva ei. Am muncit fiecare minge, am stat bine împotriva ei. Am mai multă experiență față de 2014 (când a ajuns în semifinale la Wimbledon - n.red), sunt pozitivă pe teren, nu mai renunț la nicio minge, am învățat mult în ultimii 5 ani, vreau să lupt până la capăt în fiecare meci. Nu contează cu cine voi juca în finală, este ultimul meci al turneului, nu mai contează", a spus Simona Halep după victoria din semifinale.

Pentru accederea în finală, fostul număr 1 mondial și-a asigurat un cec de 1.322.937 de euro, iar dacă va câștiga și ultima partidă, va încasa suma de  2.645.874 de euro.

În ultima etapă a competiției, românca va juca împotriva Serenei Williams.

Comentarii Facebook