Simona Halep, dezvăluiri senzaționale despre Ion Țiriac


Simona Halep a făcut dezvăluiri despre colaborarea cu Ion Țiriac, omul care o ajută foarte mult în momentele cheie, dar care nu îi este antrenor.

Domnul Țiriac nu este antrenorul meu. Are întotdeauna opinii despre jocul meu și este alături de mine mereu. Acum nu mai este aici, a plecat. E foarte bine să îl am alături de mine, îmi dă încredere.

Este foarte dur cu sfaturile sale, dar mă simt mai puternică atunci când îmi este alături. Are un mod uimitor prin care își transmite energia în sfaturile pe care mi le dă la antrenamente. Este dur în felul în care îmi vorbește, îmi spune direct: 'Dacă joci așa, o să câștigi. Dacă nu joci așa, o să pierzi'”, a spus Simona într-o conferință de presă, conform Digi Sport.

Ion Țiriac a sfătuit-o pe Simona înainte de meciul cu Aliaksandra Sasnovich. ”Fă-mi și mie o plăcere, că dup-aia mă duc acasă. Ia du-te în teren, doi pași mai în față și stai acolo la retur. Fă ce-ți spun eu! Du-te-n față, nu te uita! Nu rămâi acolo după lovitură, nu te mai uita după minge, revino la loc!”, i-a spus fostul tenismen Simonei Halep, după mai multe schimburi de lovituri.

Țiriac a mai sfătuit-o pe româncă să lipsească atât de la petrecerea oficială, dar și de la conferința de presă, pentru a nu aduna mai multă oboseală înaintea meciului cu Sasnovich.

Simona Halep va juca în optimi la Wimbledon cu Cori Gauff, locul 273 WTA, și are numai 15 ani.

Comentarii Facebook