Doi noi portughezi la U Cluj - FOTO


André Ceitil Castanheira (24 de ani, foto: stânga, în duel cu Răzvan Greu) respectiv Pedro Mendes (25 de ani, foto: dreapta) vor îmbrăca în următoarele două sezoane tricoul Universității Cluj.

Mijlocașul defensiv André Ceitil Castanheira vine de la Leixōes, ocupanta poziției a șaptea la finalul stagiunii trecute din Segunda Liga, echipă pentru care a evoluat constant în ediția recent încheiată, reușind să bifeze 32 de prezențe. Originar din Costa de Caparica, el a fost format de Benfica Lisabona, după care a jucat, pe rând, la Vitória Setúbal, Rio Ave, Cova Piedade, Sintrense, Farense și Leixōes. Totodată, el a fost desemnat recent drept cel mai bun mijlocaș defensiv din liga a doua portugheză.

Mijlocașul central de picior stâng crescut de Sporting Lisabona, Pedro Mendes, sosește tocmai din Liga 1, de la Gaz Metan Mediaș. În România, el a mai jucat pentru Politehnica Iași, izbutind 4 goluri și tot atâtea “assist-uri”, dar a prins minute și în prima ligă din Portugalia, pentru cei de la Vitória Setúbal.

José Costa, Hugo Firmino, Inacio Miguel respectiv Alex Pop sunt ceilalți fotbaliști cu care FC Univeritatea Cluj s-a înțeles în această vară, în timp ce Cosmin Dur-Bozoancă și-a prelungit contractul cu “Șepcile roșii” pentru încă un sezon.

Comentarii Facebook