Simona Halep are probleme de sănătate? Va fi supusă unor investigații RMN înainte de turneul de la Moscova


Simona Halep a revenit în România, luni seară, pentru a efectua o serie de analize medicale, pentru a depista motivul durerilor de spate cu care s-a confruntat, sportiva urmând să fie supusă unor investigații RMN.

Numărul 1 mondial a fost nevoită să abandoneze încă din turul 1 turneul de la Beijing, în timpul partidei cu tunisianca Ons Jabeur.

La aterizarea pe aeroport, luni seară, Simona a oferit şi câteva declaraţii referitoare la programul de recuperare.

” Nu ştiu exact ce am, am dureri la spate. Mâine fac un RMN. Sper să nu fie grav, însă a fost greu pentru mine să joc. Eu sper să nu fie în pericol prezenţa la Moscova. Acum sunt mai ok, probabil şi pentru că m-am relaxat.

Am fost foarte pregătită înainte să plec, m-am antrenat foarte bine după US Open, pentru că eram nemulţumită de rezultatul de acolo. M-am dus cu încredere, pozitivă, dar duminică, la antrenament, mi s-a blocat spatele. Am stat două zile, am făcut tratament, mi s-a mai dat drumnul, dar tot nu am putut să joc normal. După Wuhan s-a dus durerea şi pe picior puţin. Regret puţin că am continuat să joc la Wuhan", a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Comentarii Facebook