Simona Halep are o legătură cu Rafael Nadal. Antrenorul ei spune că o ajută

 

Simona Halep a ajuns pe primul loc WTA, după ce au fost folosite tehnici de motivare și antrenament împrumutate de la Rafael Nadal.

 

Legătura româncei cu starul spaniol este una indirectă. Simona s-a inspirat de la stilul liderului din clasamentul ATP, Rafael Nadal, a spus Darren Cahill, antrenorul constănţencei, într-un interviu acordat publicaţiei The Straits Times: ”Nadal a căutat mereu să evolueze, o face chiar şi acum. El nu e mulţumit doar să fie primul din lume - vrea să fie un jucător mai bun. Luăm multe lucruri din ce am văzut la el şi le aplicăm la Simona”, a declarat australianul, conform Mediafax, care a preluat prosport.ro.

 

Darren a explicat diferenţa dintre vechea Simona şi jucătoarea care este în prezent: ”Înainte, dacă rata câteva mingi, parcă pica într-o groapă şi îi era dificil să iasă de acolo. Acum nu mai e aşa! Continuă să lupte, să se antreneze, să tragă de ea. Doar aşa a ajuns pe primul loc în lume. Simona a crescut mult în ultimii ani. Dacă nu ar fi făcut-o, cred că nu ar fi ajuns unde este acum”.

Comentarii Facebook