Simona Halep are frică de Ion Țiriac: Am jucat cu frică la Madrid pentru că era în tribună

 

Simona Halep a câștigat în turul secund al turneului de la Madrid, scos 6-4, 6-4. Pe blogul special pe care îl are pe site -ul WTA, românca a povestit impresiile. 

 

Meciul de ieri, împotriva Larrei Arruabarrena-Vecino, a fost unul foarte greu. Am mai jucat o singură dată cu ea, pe hard, şi am câştigat destul de uşor, dar aici a evoluat impresionant. Terenul s-a demonstrat destul de lent. Suprafaţa de pe "Arantxa Sanchez Vicario" este destul de uscată şi rapidă, însă cea de pe "Manolo Santana" (terenul central de la Madrid) este puţin mai lentă. A trebuit să mă adaptez destul de rapid la situaţia în care am fost pusă. Lara este o jucătoare foarte bună pe zgură, pentru că are stilul spaniol, dreapta cu foarte mult top spin. Însă m-am concentrat şi am luptat pentru fiecare punct, iar asta m-a ajutat să câştig meciul. Sunt foarte fericită că am terminat jocul în două seturi şi nu am avut nevoie de decisiv", a spus Halep despre partida din turul secund, în urma căreia şi-a asigurat un cec în valoare de 45.530 de euro şi 120 de puncte WTA

 

Un alt lucru pentru care sunt bucuroasă este felul în care am servit, am reuşit nouă aşi. Sunt surprinsă pentru că am servit la fel de bine şi în primul tur, dar astăzi am facut-o mult mai bine, în special în momentele importante. E impresia cea mai bună pe care o am după meci. Am muncit foarte mult la serviciu în ultimul timp şi cred că acum este cea mai bună lovitură a mea", a continuat jucătoarea care la doar 1.68 a servit nouă aşi miercuri.

 

În tribune, la întâlnirea cu Arruabarrena, au asistat şi câteva persoane foarte importante pentru mine. Virginia Ruzici a venit să mă vadă, pentru că este managerul meu. Dar a venit la meci şi Ion Ţiriac, iar atunci când el mă urmăreşte din tribune îmi este frică. Cred că şi din această cauză am început mai greu partida. Însă a fost important să ştiu că mă priveşte în timp ce joc. Am învăţat foarte mult de la el şi mă ajută în continuare, am un mare respect pentru Ion Ţiriac”, a scris românca.

Comentarii Facebook