Miercuri 24 Aprilie

Simona Halep a răbufnit la adresa WTA: Azi a fost destul!



Simona Halep a răbufnit la adresa WTA, din cauza programului haotic de joc stabilit pentru româncă în cadrul turneului de la Montreal.

Numărul 1 mondial le-a reproșat organizatorior faptul că nu îî lasă timp între partide, în condițiile în care adversarele ei beneficiază de un program mai relaxat.

Sunt singura jucătoare care a avut un program atât de prost în această săptămână. Cred că se întâmplă la aproape fiecare turneu. Am văzut că sâmbătă joc la ora 1 p.m. (20.00 ora României). Cred că cei de la WTA sunt un pic supărați pe mine, pentru că încearcă să mă pună mereu jos în program și sunt supărată din această cauză. Toți cei din echipa mea sunt supărați. Niciodată nu mă plâng de program. Mă știți deja de mulți ani și nu mă plâng niciodată de nimic. Dar azi a fost destul!”, a spus Simona Halep, la finalul meciului contra Carolinei Garcia, potrivit Digisport.

Cred că adversara mea are deja 6 ore de odihnă la hotel, în timp ce eu tocmai am terminat meciul și ofer interviuri. Se face târziu din nou. Ieri am jucat două meciuri. Cred că azi ar fi trebuit să joc al doilea meci al serii, iar mâine la 6:00, nu la 1:00, în opinia mea și cred că am dreptate”, a mai declarat numărul 1 mondial.

După ce a jucat sferturile împotriva Carolinei Garcia, vineri seară, Halep va juca din nou, sâmbătă, în semifinale, împotriva lui Ashleigh Barty.


Comentarii Facebook