Silviu Lung implicat într-un accident grav. O persoană a murit - FOTO de la accident

 

Silviu Lung, fostul mare portar al echipei naţionale a României, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu un mort.

 

Gheorghiţă Geolgău, fostul coleg de echipă a lui Silviu Lung, a declarat pentru Fanatik: ”Este rănit la cap. Am vorbit cu el acum 30 de minute, era în salvarea în drum spre Craiova. Mi-a spus că are mari dureri, nici nu putea să vorbească bine! Era singur în maşină. În accident a murit o persoană!”.

 

Silviu Lung conducea un Mercedes și se pare că se întoarcea la Craiova după o vizită la socri.

 

În accident au fost implicate două maşini - un Renault Clio în care se aflau trei persoane şi un autoturism Mercedes condus de fostul internaţional Silviu Lung. În urma impactului o persoană din Renault a decedat, iar alte trei - două din Renault şi Silviu Lung - au fost rănite”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Amelia Căprărin, conform presei centrale.

---------------

UPDATE

 

Pătrundere pe contrasens, lipsă de vizibilitate din cauza ceții foarte dense. În acea zonă este o mică curbă, cu linie continuă, unde depășirea este interzisă. S-a intervenit cu un utilaj de descarcerare. Silviu Lung era singur în mașină și, se pare, că el a intrat pe contrasens”, a declarat Alin Apostol, IPJ Dolj.

 

Un tânăr de 15 ani și o tînără de 16 ani, care se aflau în mașină cu tatăl lor, cel care a și decedat. A mai sosit și un bărbat de 57 de ani. Cel mai grav este tînăra de 16 ani. Starea ei este alterată În momentul de față nu știm cît de traumatizați psihic sînt cei loviți”, a spus Cristina Geormăneanu, purtător de cuvînt spitalul județean Craiova.

Comentarii Facebook