Serena Williams va apărea în calendarul Pirelli 2016

 

Jucătoarea de tenis americană Serena Williams, locul 1 WTA, va apărea în ediţia din 2016 a calendarului Pirelli.

 

Puteţi ghici? Sunt atât de fericită că fac parte din Calendarul Pirelli pe 2016 creat de Annie Leibovitz”, a postat Serena Williams pe contul ei de Twitter.

 

Calendarul va fi prezentat publicului la Londra, la sfârşitul lunii noiembrie. ”Serena Williams întruchipează stilul, puterea, frumuseţea şi curajul. Actualmente pe prima poziţie în lume, Serena a trecut peste provocări insurmontabile ca să câştige 21 de Mari Şlemuri în cariera sa. Ea se face remarcată nu doar în lumea tenisului, ci repurtează succes şi în alte zone în afara sportului, cum ar fi filmul, televiziunea, moda şi actele de caritate. Abilităţile ei de jucătoare de tenis, combinate cu activităţile din afara arenei fac din Serena Williams unul dintre numele şi chipurile cele mai cunoscute din lume - o legendă vie”, se arată în comunicatul citat.

 

Serena Williams va împlini 34 de ani pe 26 septembrie.

 

În afara terenului de tenis, Serena are ca pasiuni moda şi actoria. Printre rolurile interpretate de Serena se numără o apariţie în "Drop Dead Diva", un rol de fost gangster în "Street Time" şi un rol principal într-un episod din "The Division". De asemenea, Serena şi-a împrumutat vocea în producţiile "The Simpsons" şi "Higgleytown Heroes".

 

Calendarul Pirelli a fost lansat în 1964.

Comentarii Facebook