Sebastian Colțescu va arbitra „U” Cluj - CFR Cluj! Colțescu a oprit meciul „U” Cluj - Sepsi din cauza scandărilor xenofobe


Sebastian Colțescu va fi la centru la derby-ul „U” Cluj – CFR Cluj, partidă care se va disputa astăzi, de la ora 21.00, pe Cluj Arena. Întâlnirea din Cupa României o să fie cea de-a cincea din istorie între cele două rivale locale în „competiția surprizelor. Decizia FRF și a Comisiei Centrale a Arbitrilor pare cel puțin surprinzătoare, ținând cont de faptul că arbitrul Colțescu a fost cel care a oprit meciul „U” Cluj - Sepsi.

Reamintim că partida din 22 august, dintre „U” Cluj și Sepsi, a fost întreruptă în minutul 26 de arbitrul Sebastian Colțescu, iar jucătorii au fost trimiși la vestiare. Motivul fiind scandările xenofobe ale suporterilor Universității la adresa echipei adverse. FC Universitatea Cluj a primit după acest meci o amendă usturătoare, de asemenea „studenții” nu au putut juca pe teren propriu două etape. 

Ținând cont de această situație, pare de neînțeles decizia FRF și a Comisiei Centrale a Arbitrilor de a-l pune pe Sebastian Colțescu la centru în derby-ul Clujului, situația fiind deja tensionată în oraș. Acest gest poate doar să provoace și mai mult tribunele, nefiind clar ce efect pozitiv ar putea avea o asemenea delegare. 

Universitatea și CFR se întâlnesc astăzi în Cupa României Betano, iar duminică, de la ora 21:00, dau piept în Liga 1. De fiecare dată, formația antrenată de Eugen Neagoe este gazdă. 

Arbitru: Sebastian Colțescu / Asistenți: Daniel Mitruți, Ferencz Tunyogi 

Arbitru VAR: Cătălin Popa / Arbitru AVAR: Alexandru Vodă

Comentarii Facebook