Joi 22 Octombrie

Se reiau meciurile din Liga I, dar fără spectatori. Orban: Dacă dai drumul, îți vin galeriile și e super complicat


Meciurile de fotbal din Liga I se vor relua de vineri, însă acestea se vor desfășura, cel puțin momentan, fără spectatori.

Premierul Ludovic Orban a explicat că situația actuală nu permite accesul publicului pe stadioane.

"Vă spun din capul locului că, deocamdată, nu poate fi vorba de spectatori după 15 iunie. E greu de controlat. Dacă dai drumul, îți vin galeriile și e super complicat de a asigura respectarea unor reguli de distanțare...să vedem, dacă vor evolua bine lucrurile, vom vorbi și despre asta.

Problema e că nu se compară situația de de la noi cu cea din alte țări. E vorba de și de expunerea pe care am avut-o. Ne-au venit 1,5 milioane de români din focare masive.", a declarat premierul Ludovic Orban, conform Digi 24.

"Astăzi, noi producem un impact în economie de 740 milioane de euro - e un studiu finanțat de Consiliul Europei realizat acum doi ani - din care 183 milioane e impact direct pe economie, peste 500 milioane impact pe sănătate.

Avem cel mai mare număr de copii care joacă fotbal, de după Revoluție. Avem 300.000 de jucători care joacă fotbal o dată pe săptămână.

Am avea nevoie ca din 15 iunie să reluăm antrenamentele colective și pentru aceste categorii de cluburi.", a precizat și Răzvan Burleanu, președintele FRF.


.

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook