Schimbare de antrenor la naționala Românei: ”Chiar Victor Pițurcă m-a sunat”



Valeriu Răchită a fost numit în funcția de antrenor secund al echipei naționale a României, anunță FRF. Acesta i-a luat locul lui Florin Marin, care a plecat la echipa Astra Giurgiu.

Răchită a semnat un contract cu FRF până în 2016 și a fost propus de către selecționerul Victor Pițurcă, cu care este prieten încă de când acesta era antrenor la Steaua.

Chiar Victor Pițurcă m-a sunat și e normal că m-am bucurat. A urmat întâlnirea de la sediul FRF în care am pus toate lucrurile la punct, abia aștept să mă apuc de treabă. Mi-e dor să muncesc iar în fotbal. Oricum, urmăream toate meciurile, mai vorbeam cu selecționerul. De acum facem o analiză mai serioasă a meciurilor, analizăm în detaliu și adversarii, urmărim jucătorii. Mâine merg la semifinala de Cupă Petrolul - Astra”, a declarat Valeriu Răchită pentru FRF.

Noul antrenor secund este sigur de capacitățile băncii tehnice a naționalei și este încrezător în calificarea la EURO 2016.

Să aibă încredere în noi, să susțină echipa noastră, a tuturor românilor. Să fie siguri că noi, cei din staff, vom face totul pentru a merge la Euro. Sigur ne calificăm!”, a mai spus tehnicianul.

Comentarii Facebook