Scandal MONSTRU la FRF: ”Mă acuză de viol”



Un scandal monstru a izbucnit la Federația Română de Fotbal, între președintele Răzvan Burleanu și directorul sportiv Daniel Prodan, cel din urmă fiind demis de către șeful FRF.

Scandalul a pornit în urma unui interviu pe care Prodan l-a acordat pentru Libertatea. La scurt timp, înaintea unei conferințe de presă, Prodan și Burleanu s-au întâlnit pentru a discuta.

Burleanu mi-a propus să demisionez, căci îmi pune el pilă să merg la un club de Liga I! Auzi, Burleanu îmi pune pile mie, Prodan! I-am zis că plec, dacă îmi dă despăgubiri de 100.000 de euro! Apoi, când a văzut că nu ţine, m-a luat: «Auzi, pe numele tău există o plângere penală de viol»! Ce s-a întâmplat de fapt acum câţiva ani, prin 2009? O cameristă care lucra la hotelul de la Mogoşoaia a fost dată afară de Jean Garabet, şeful complexului, pentru că nu-şi făcea treaba cum trebuie. A făcut reclamaţia după ce a plecat de la Mogoşoaia”, a povestit Daniel Prodan pentru Libertatea.

Prodan a adăugat: “Recunosc, cu ea am glumit şi eu, înainte să fie dată afară. Am întrebat- o: «Tu n-ai prieten să te f..ă, să te scape de coşurile de pe faţă? Fă şi tu sex, să-ţi treacă bubele!» Pe mine mă acuză de hărţuire sexuală, iar pe Garabet - că ar fi încercat să o violeze. Dar Garabet zicea, la vremea aia: «Mie nu mi se scoală de vreo doi ani, cum să o violez? »”.

Comentarii Facebook