Lincar înainte de partida „studenților” cu Dunărea Călărași: „I-am văzut puțin în stratosferă pe jucătorii mei, încerc să-i readuc cu picioarele pe pământ”


Antrenorul FC Universitatea Cluj a prefațat partida cu Dunărea Călărași în cadrul conferinței de presă premergătoare ultimului meci din sezonul regulat. În pofida rezultatelor pozitive, înregistrate în ultimele meciuri, Erik Lincar încearcă să convingă alb-negrii să nu lase prea devreme garda jos.

Erik Lincar a vorbit despre dificultatea unui meci împotriva unui adversar aflat în partea inferioară a clasamentului, amintindu-și de meciul cu Astra, când deși „U” Cluj ar fi fost considerată echipa câștigătoare a meciului, „studenții” au pierdut rușinos.

Avem o experiență bogată în sensul acesta, mai ales jocul cu Astra, când toată săptămâna am tot încercat să îmi trezesc jucătorii, să-i pregătesc pentru un joc dificil, de aceea nu vă așteptați să avem un meci ușor, deși rezultatele din ultimul timp pot spune că vom câștiga clar, dar după cum spuneai și tu jocul de aseară (n.n. Meciul dintre Unirea Constanța și Petrolul Ploiești) ați văzut cât a fost de echilibrat la un moment dat. Fotbalul este imprevizibil și se poate întâmpla orice”, a declarat tehnicianul Universității, notează fcucluj.ro.

Din cauză că am reușit să batem echipa de pe locul 4 și în ultima etapă pe cea de pe locul 2, credeți-mă că și astăzi la antrenament i-am văzut puțin în stratosferă pe jucătorii mei, iar eu încerc să-i readuc cu picioarele pe pământ, dar nu e un lucru ușor. Sper eu să nu mă dezamăgească și sper ca toți jucătorii care intră cu Călărași să fie foarte serioși. Dacă ai o mentalitate pozitivă de învingător, în care îți dorești tot timpul să câștigi, să fi cel mai bun, nu ar trebui să fie greu de gestionat atmosfera”, a mai adăugat Erik Lincar.

FC Universitatea Cluj va încheia sezonul regulat cu un meci pe teren propriu împotriva celor de la Dunărea Călărași. Partida din etapa a 19-a se va disputa la ora 11:30.

Comentarii Facebook