Scandal la Astra după meciul cu CFR Cluj: ”Nemernicul dracu”



Președintele clubului de fotbal Astra Giurgiu consideră că remiza cu CFR Cluj modului de arbitraj al brigăzii condusă de Viorel Cojocaru.

"Daca pierdeam aseara, echipa se retragea din campionat. Daca ne batea Clujul aseara cu arbitrajul, ne retrageam. Ne gandim serios dupa ultimul meci sa retragem echipa. Ii lasam pe altii sa faca fotbal.

Acesti nemernici au distrus complet fotbalul romanesc. Acest Cojocaru nu a furat singur, ci foarte bine protejat de Huzu, inteleg ca el este eminenta cenusie a mafiei din arbitraj si sigur, mai sus, Deaconu, cei care i-au pus acolo. Ei nu fura singuri, sa nu aveti impresia ca a facut-o de capul lui. A furat intr-o echipa, intr-un grup. Inclusiv observatorul de arbitri era de la echipa cu care ne bateam pentru locul doi.

Nepriceput Cojocaru? Cum sa fie nepriceput, nemernicul dracu'? Vede ca nici macar nu atinge... da si 11 metri, si cartonas rosu. Schimba total sensul jocului

N-o sa mai fac stadion nou. M-am decis. Renuntam la proiectul stadionul, ca nu merita. Fotbalul romanesc este murdar, este e o mare deceptie pentru multa lume, pentru zecile de mii de oameni care vin si sunt pacaliti de 10 nenorociti care se numesc arbitri, conducatori de arbitri sau observatori de arbitri. Probabil ca o sa mai facem o tribuna, eventual ne retragem echipa in C sau B, pentru un oras ca Giurgiu e de ajuns. Ii lasam sa fure intre ei cat or vrea", a tunat Niculae la Dolce Sport.

Momentan, Steaua se află pe primul loc în liga I, cu 76 de puncte, Petrolul este pe doi, cu 61 de puncte, iar Astra Giurgiu ocupă poziţia trei, cu 59 de puncte, la egalitate cu Pandurii, iar egalul suferit cu CFR-ul aproape i-a costat participarea la cupele europene.

Comentarii Facebook