Joi 6 Octombrie

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul naționalei cu Turcia, de la Cluj. Vezi cât costăFederația Română de Fotbal a ales Clujul pentru disputarea amicalului naționalei României împotriva selecționatei Turciei, condusă de Mircea Lucescu, însă partida se va juca pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, nu pe Cluj Arena.

Meciul se va juca în 9 noiembrie, de la ora 20.15, iar FRF a scos biletele la vânzare.

Acestea sunt disponibile online începând de marți, 24 octombrie, numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (înscripționate cu noul nume) la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 și 20:15.

Iată care sunt prețurile biletelor:

Peluza 1 | 20 lei
Tribuna 1 | 50 lei
Tribuna 2 | 50 lei
VIP | 250 lei

De asemenea, de sâmbătă, 4 noiembrie, biletele vor fi puse în vânzare și la casieria stadionului. Acestea vor putea fi achiziționate conform programului următor:

4 – 8 noiembrie - 12:00 – 19:00
9 noiembrie – 12:00 – 20:15

Casieria pentru ridicarea biletelor a persoanelor cu dizabilități va fi deschisă pe 9 noiembrie, începând cu 12.00 până la startul meciului.

Comentarii Facebook