S-a schimbat modificarea! U Cluj joaca in optimile Cupei pe terenul lui FC Brasov

Partida din optimile Cupei Romaniei U Cluj-FC Brasov se va juca la Brasov, in 26 octombrie de la ora 16.00.

 

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca partida dintre U Cluj si FC Brasov din optimile Cupei Romaniei se va juca la Brasov. Meciul este programat in 26 octombrie de la ora 16.00 si va fi televizat de sport.ro. Decizia a fost luata de oficialii Federatiei pentru ca pe stadionul din Alba Iulia, unde joaca meciurile de acasa U Cluj, nu este nocturna, anunta gsp.ro.

 

"Ne bucuram ca vom juca meciul din optimi cu Universitatea Cluj la Brasov. Este important ca evoluam pe teren propriu, unde vom avea sprijinul suporterilor, dar conteaza si ca nu mai facem deplasarea la Alba Iulia. Sansele de calificare consider ca sunt egale", a declarat Daniel Isaila, antrenorul brasovenilor, citat de site-ul oficial al clubului.

 

Anterior, Federatia anuntase ca meciul se va disputa pe terenul Universitatii. "Tinand cont ca vom juca in deplasare, consider ca Universitatea Cluj porneste cu prima sansa la calificare", declara atunci Robert Ilyes, capitanul lui FC Brasov.

 

"Am cazut bine cu FC Brasov, jucam acasa si ne dorim calificarea. Nu avem de luat nici o revansa in fata  lor,  nu ne gandim acum la revanse. Vrem sa castigam si sa mergem in sferturi", declara dupa tragerea la sorti Marian Pana, tehnicianul Universitatii Cluj.

Comentarii Facebook