S-a rupt prietenia dintre Gigi Becali și Marius Șumudică! Reacție „acidă” a patronului de la FCSB: „Nu mai vreau să am de-a face cu el!”


 Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a anunțat că nu mai vrea să aibă de-a face cu Marius Șumudică, cel despre care, recent, spunea că îi este prieten. 

Cel mai probabil, Gigi Becali a fost deranjat de declarația lui Marius Șumudică, de zilele trecute, în care spunea că este sigur de faptul că CFR Cluj va cuceri titlul de campioană și în acest sezon.

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu opt puncte obținute.

S-a rupt prietenia dintre Gigi Becali și Marius Șumudică

Latifundiarul din Pipera susține că nu mai vrea să aibă de-a face cu Marius Șumudică, având în vedere declarațiile recente făcute de acesta.

În același timp, Gigi Becali l-a felicitat pe Florin Tănase pentru replica oferită rapidiștilor, după meciul cu Gaz Metan, câștigat de FCSB, scor 2-1.

Nu mai vreau să vorbesc despre alte echipe, pentru că, după aia, se interpretează și nu vreau să mă apuc să fac caterincă cu Șumudică pe la televizor.

Șumudică era prietenul meu, dar nu mai vreau să am de-a face cu el. Atunci când a făcut glumă la adresa FCSB-ului, a făcut la adresa mea. 

El trebuie să se laude cu ceea ce face la echipă. Nu mai vreau să am de-a face cu ei, cel mai bine face Neluțu Varga, care nu vorbește despre alții.

Eu îmi văd de treaba mea. Eu mă bat cu ei, îi batem. I-am zis lui MM că nu mai vreau să intre în polemici. Mi-a zis că nici nu i-a spus lui Tănase, dar Tănase i-a răspuns foarte bine: «ironii ieftine»”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Declarația lui Marius Șumudică

CFR-ul deranjează. Patru ani să iei campionatul la rând… și-l luăm și pe al cincilea. Țineți minte ce vă spun.

Vă promit acum! Deci CFR ia campionatul și anul ăsta, și-l vom lua la pas. Mai vorbim, o să vedeți că luăm și campionatul”, a declarat Marius Șumudică, în cadrul unei conferințe de presă.


Comentarii Facebook