Clujul va avea în toamnă un alt turneu de tenis. E singurul oraș din Europa care are așa ceva


Transylvania Open WTA250 va avea loc în 25-31 octombrie 2021, iar meciurile se vor juca pe hard, în BT Arena. Astfel, Cluj-Napoca devine singurul oraș din Europa care deține 2 licențe WTA.

Transylvania Open WTA250 va fi ultima competiție din calendar înainte de WTA Finals. Anunțul a fost făcut de Patrick Ciorcilă, directorul Winners Open WTA250, la ceremonia de premiere a câștigătoarei turneului.

Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open, a declarat că ”acest turneu (Winners Open) a fost o provocare din multe puncte de vedere, am intrat în marea familie WTA cu câteva luni în urmă. Cu ajutorul echipei mele dedicate, ghidați de echipa WTA, pe care vrem să o adoptăm permanent la Cluj am reușit în 3 luni să creăm ceva incredibil. Sunt extrem de bucuros să anunț că în acest an, înainte de Turneul Campioanelor, vom găzdui la Cluj-Napoca un nou turneu WTA, indoor, în BT Arena, pe hard. Va fi ultimul turneu înainte de WTA Finals și ne așteptăm ca multe jucătoare de top să participe la el”. 

Giulia Orlandi, WTA Vice President on site operations, a declarat că clujul merită ”un loc în calendarul WTA și sunt foarte bucuroasă să dau girul pentru un nou eveniment indoor organizat în BT Arena din Cluj-Napoca, în luna octombrie. Sper să vă revăd pe toți pentru a ne bucura împreună”.

Comentarii Facebook