S-A DESCHIS PATINOARUL ICE DREAM, DE LA IULIUS MALL CLUJ

 

Patinoarul de la Iulius Mall Cluj a deschis, având un program extins până la ora 23.30, în fiecare zi.

 

Amplasat în parcarea exterioară a Iulius Mall, pe o suprafaţă de 950 mp, patinoarul poate găzdui până la 200 de amatori ai sportului de iarnă, simultan. Îndrăgitul loc de distracţie este deschis pasionaţilor de luni până vineri, între orele 12.30 şi 23.30, iar sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 23.30. Cei care doresc să se iniţieze în spectaculosul sport pot lua lecţii de patinaj de luni până vineri, în intervalul orar 12.30 - 18.00.

 

Feeria pe gheaţă poate fi experimentată la preţuri speciale. O oră şi jumătate de mişcare costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Pentru deţinătorii cardului „Omnipass” biletul la patinoar costă 9 lei, iar grupurile de minimum opt şcolari, de luni până vineri, plătesc 3 lei pentru fiecare persoană. Cei care vor să închirieze patinele de la Ice Dream plătesc 10 lei, iar ascuţitul şinelor de la ghetele proprii are acelaşi tarif. Pentru ca toţi pasionaţii de patinaj să poată simţi magia gheţii, Ice Dream dispune de 680 perechi de patine pentru închiriat.

 

Arena de gheaţă din parcarea Iulius Mall va fi funcţională atât timp cât vremea o va permite, ardelenii putându-se bucura de frumuseţea acestui sport până la sfârşitul lunii februarie.

Comentarii Facebook